naar uitgebreid zoeken
ZOEK DOCUMENT

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in LeVoBieb.

LeVoBieb nieuwe update
(LeVoBieb algemeen)

Er is weer een update van LeVoBieb live.

Voor de publieksmodule betekent dat:

  • betere zoekfunctie op deelcollecties van filialen
  • uitleenbaarheid per filiaal goed getoond

Participatie in LeVoBieb
(LeVoBieb algemeen)

De landelijke datadank LeVoBieb omvat meerdere collecties. Naast de collecties van het Centrum voor Levenbeschouwing in Leeuwarden, zijn collecties van STEK Den Haag en Arkade-Cilon in Amsterdam opgenomen.

Daardoor zijn titels op diverse plaatsen ter inzage en/of te leen. Bij de titelinformatie kunt u zien in welke collectie de titel is opgenomen. Iedere participerende organisatie heeft eigen regels voor uitleen. U kunt een aanvraag voor reservering mailen via de envelop-button bij de titels. Onder de knop Filialen vindt u de contactgegevens van de filialen.

Reserveren via envelop-button
(LeVoBieb algemeen)

Inloggen t.b.v. uitlenen en reserveren is in ontwikkeling. U kunt op dit moment reserveren via de envelop-button achter te titels. Via deze button kunt u een mail te sturen over betreffende titel. Uw reservering wordt vervolgens in behandeling genomen. Geef daarbij uw naam, adresgegevens en telefoonnummer ook door. Titels waar geen envelop-button achter staat, zijn opgenomen in een collectie die in principe alleen ter inzage is. Voor meer informatie daarover kunt u contact opnemen met betreffende organisatie.