Documentinformatie


KEN JE MIJ? : Verhalen uit Johannes [Kind op Maandag nr. 4, 09-01 t/m 17/02 2023]

De lessen in deze periode gaan over het evangelie van Johannes. Nadat Johannes de Doper Jezus aankondigt en aanwijst, begint Jezus' weg vol wonderen door de wereld. Water verandert in wijn, mensen maken een nieuw begin....

Idema, Eric (hoofdred.) ; Holwerda, Hanna (eindred.) ; Hoogenkamp, Henriƫtte, Marel-Krikke, Jolanda van der, Visser, Irma (godsdienstped. adv.) ; Berg, Benita van den ...[et al.] (bijdr.) ; Boter, Iris ...[et al.] (ill.)
KEN
113.4
Onderwijsleerpakketten
Amersfoort : Kwintessens, 2022
Primair Onderwijs
100 p. : afb., ill., muz., schema
Als pdf toegevoegd aan deze beschrijving: Bijbelrooster met weekthema's. Via Basispoort hebben abonnees o.a. toegang tot lesmateriaal; extra materiaal en het muziekarchief.
Nederlands
Joh. 1 t/ 8
De lessen in deze periode gaan over het evangelie van Johannes. Nadat Johannes de Doper Jezus aankondigt en aanwijst, begint Jezus' weg vol wonderen door de wereld. Water verandert in wijn, mensen maken een nieuw begin. Zo wordt Gods werk zichtbaar voor iedereen. Met o.a. de verhalen over de bruiloft te Kana, de ontmoeting met een vrouw bij een bron in Samaria, de genezing van een jongen en een man in Betzata, de wonderbare spijziging.
2022
Leermiddel
GENEZING JOHANNES DE DOPER WONDEREN WONDERVERHALEN ZONDE

Exemplaarinformatie

VONKT

  • Aanwezig