Documentinformatie


WONDER [hemel en aarde, jrg. 22 nr. 4, Pasen 2023

Kwintessens

In godsdienstige tradities kom je veel wonderverhalen tegen. Verhalen waarin iets gebeurt dat te mooi is om waar te zijn. De lessen in dit nummer gaan over wonderen en wonderlijke gebeurtenissen. Wonderverhalen zijn al waardevol in...

Benjamins, Ron (hoofdred.) ; Bijvank, Mariska ...[et al.] (red.) ; M+ Redactie (eindred.) ; Oud, Pauline ...[et al.] (ill.)
WONDER
113.4
Onderwijsleerpakketten
Amersfoort : Kwintessens, 2023
Primair Onderwijs
56 p. : afb., ill.
Abonnees kunnen via Basispoort o.a. extra's bij de lessen en de ouderbrief downloaden en hebben toegang tot het liedarchief.
Nederlands
In godsdienstige tradities kom je veel wonderverhalen tegen. Verhalen waarin iets gebeurt dat te mooi is om waar te zijn. De lessen in dit nummer gaan over wonderen en wonderlijke gebeurtenissen. Wonderverhalen zijn al waardevol in zichzelf. Ze raken een thema of een symbool dat betekenisvol kan zijn in het leven. Maar hoe vertel je deze wonderverhalen aan kinderen? In dit katern van Hemel en Aarde zijn ook suggesties opgenomen met in de groep, bouw of met de hele school het paasfeest te vieren met aandacht voor het wonder.
2023
Leermiddel
BOEDDHA DELEN ELIA GENEZING HINDOEƏSME; VERHALEN MOHAMMED NATUUR (FLORA EN FAUNA) OPSTANDING PASEN VERLANGEN WONDEREN WONDERVERHALEN

Exemplaarinformatie

VONKT

  • Aanwezig